BETA

Als officieel Beta dealer bent u bij ons aan het juiste adres voor uw Beta machine.

Als een van de meest ervaren, officiele Beta dealers in Nederland bent u bij ons aan het juiste adres voor aankoop, onderhoud en tuning van uw Beta motorfiets. Het maakt niet uit of dit een enduro, trial, off-road, mini crosser of bromfiets is.

Naast onze regelmatig wisselende voorraad nieuwe en gebruikte Beta motoren hebben wij tevens een grote onderdelen voorraad, tegen verrassend lage prijzen ! Door onze rechtstreekse verbinding met het Beta onderdelen magazijn in Italië, kunnen we ook eventuele niet in voorraad zijnde artikelen snel leveren (24 uurs service).

Sinds vele jaren zijn wij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Beta enduro machines, waardoor we u bij kunnen staan met de laatste updates. Nieuwe Beta motorfietsen worden trouwens afgeleverd met minimaal 1 jaar fabrieksgarantie.

Wilt u eens een Beta motorfiets geheel vrijblijvend testen, dan is het mogelijk om een afspraak te maken om een van onze demo modellen uit te proberen. De eerlijkste manier om de kwaliteiten van de Beta motorfietsen te vergelijken met uw eigen motorfiets !

De complete Beta line-up en accessoires bekijken vindt u op www.betamotor.com. Beta heeft een breed gamma producten voor de off-road en supermoto liefhebber, van trial tot enduro en van bromfiets tot lichte off-road motorfiets.